Mara Halunga & Cauê De Marinis Project s-a născut în luna mai a anului 2018, o manifestare sinceră și autentică, care încearcă (și reușește) să aducă din Brazilia, pe lângă binecunoscuta bossa-nova, și alte exprimări mai puțin familiare, rezultând o călătorie ce a pornit cu samba din São Paulo, orașul natal al lui Cauê, trecând prin Rio de Janeiro, pana în nord-est, fiind într-o continuă căutare și extindere, ajungand la urechile si inimile ascultătorilor din România, dar și din Suedia sau Italia.

Mara este din România, povestitoare foarte sensibilă în muzicala limbă portugheză, călătorește des între București și São Paulo, care a devenit a doua ei casă.  Cauê este brazilian nativ, iar chitara lui cântă sufletul poeziei din São Paulo și Rio de Janeiro.

Alăturați-vă nouă pentru o seară frumoasă, pe ritmuri de samba si bossa-nova, o ocazie bună pentru a vă întâlni cu prieteni vechi și noi.

Intrarea la eveniment este de 35 lei, pentru rezervări, sunați la +40 749 090 202.

Pentru detalii despre acest concert, intrați pe pagina de Facebook a evenimentului AICI.

Noite Brasileira : Samba & Bossa Nova – Mara Halunga & Cauê De Marinis Project/ Ceainăria GreenTea – 10 Ianuarie / 20:00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținut Protejat !!