Concert Ana Moura – Jazz Night Out- Sala Palatului – 17 Noiembrie 2019 / 20:00

Pe 17 noiembrie, la Sala Palatului, la Jazz Night Out, Twin Arts ne-o aduc pe Ana Moura care ne ademenește pe ritmuri fado, îmbinate eclectic și cu măiestrie. Pentru detalii despre bilete, intrați AICI.

End of Summer Festa – Concert Ricardo Caria – Dancing Lobster 13 și 14 Septembrie

Restaurantul Dancing Lobster sărbătorește finalul verii cu un nou concert alături de Ricardo Caria. Pentru a trăi din nou experiența completă portugheză, cu muzică fado, mâncare și licori portugheze, restaurantul cu specific portughez vă așteaptă pentru a sărbători împreună în stilul în care ne-au obișnuit.

Ricardo Caria a participat la emisiunea-concurs “Vocea României” în anul 2012, fiind prima sa apariție la un post de televiziune național. Pâna în momentul de față a organizat la nivel național zeci de spectacole cu o audiență impresionantă. Anii 2015 si 2016 și turneele „ALMA NO FADO” si ”SEMPRE AMALIA” au fost decisivi pentru a concretiza noul drum muzical al artistului portughez.

Pentru rezervări la acest eveniment organizat de restaurantul cu specific portughez Dancing Lobster, intrați AICI.

Orchestra Națională de Tineret a Portugaliei -“Capodopere beethoveniene” la Ateneul Român – 24 Iulie 2019 /19:30

Festivalul Internațional “Vară Magică”, ediția a VIII-a, continuă, în seara de 24 iulie a.c., cu un concert susținut de Orchestra Națională de Tineret a Portugaliei. Prezenți pentru a doua oară pe scena Festivalului, unic în Europa pe perioada verii, tinerii lusitani, dirijați de Pedro Carneiro, vor oferi publicului din Sala Mare a Ateneului Român “Preludiu la unison” de George Enescu, precum și “Concertul pentru pian și orchestra nr. 5, op. 73 – Imperial” și “Simfonia nr 7, op. 92” de Ludwig van Beethoven.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, intrați AICI.

Concert de muzică braziliană – Mara Halunga & Cauê de Marinis – Matcha Bar – 25 Iulie / 19:30

Joi, 25 iulie, la Matcha Bar are loc un concert de muzică braziliană oferită de Mara Halunga & Cauê de Marinis.

Mara Halunga & Cauê de Marinis sunt o formație inedită, formată din Mara și Cauê, ea este o româncă pasionată de muzică și de limbă portugheză iar talentatul  Cauê cântă la chitara sa acorduri braziliene excepționale.

Pentru detalii despre acest eveniment pregătit de Matcha Bar în data de 25 iulie, ora 19:30, intrați pe pagina de Facebook a evenimentului AICI.

Concert de muzică braziliană – Mara Halunga & Cauê de Marinis – Matcha Bar – 25 Iulie / 19:30

Joi, 25 iulie, la Matcha Bar are loc un concert de muzică braziliană oferită de Mara Halunga & Cauê de Marinis.

Mara Halunga & Cauê de Marinis sunt o formație inedită, formată din Mara și Cauê, ea este o româncă pasionată de muzică și de limbă portugheză iar talentatul  Cauê cântă la chitara sa acorduri braziliene excepționale.

Pentru detalii despre acest eveniment pregătit de Matcha Bar în data de 25 iulie, ora 19:30, intrați pe pagina de Facebook a evenimentului AICI.

Concert Fado Night – Ricardo Caria & Band – Restaurant Berăria H – 18 Iulie 2019 / 21:45

Joi, 18 iulie, pe terasa Berăriei H te așteaptă o seară magică cu armonii de chitară portugheză și muzică FADO de la ea de acasă. Pe scenă urcă artistul portughez Ricardo Caria, iar împreună cu band-ul său promite un show inedit, menit să aducă atmosfera și veselia Lisabonei tocmai aici, pe marginea lacului Herăstrău.

Ricardo Caria a participat la emisiunea-concurs “VoceaRomâniei” în anul 2012, fiind prima sa apariție la un post de televiziune național. Pâna în momentul de față a organizat la nivel național un total de 40 de spectacole, avand o audiență combinată de peste 15.000 de oameni. Anii 2015 si 2016 și turneele „ALMA NO FADO” si ”SEMPRE AMALIA” au fost decizivi pentru a concretiza noul drum muzical al artistului portughez.

Pentru detalii despre acest eveniment pregătit de Restaurantul Berăria H în data de 18 iulie – Acces: ora 19:45 | Show: ora 21:45, intrați AICI.

Concert Fado – Ana Laíns – Restaurant Dancing Lobster – 22, 23 și 24 Mai 2019 / 20:30

Ana Laíns, revine în luna mai în România, la restaurantul cu specific portughez, Dancing Lobster, și va cânta acompaniată de chitariștii António Dias (chitară portugheză) și Miguel Costa (chitară clasică). Ana Lains a a împărțit scena cu artiști celebri și a câștigat numeroase competiții internaționale.

Pentru detalii despre biletele la recitalurile de fado pregătite de Restaurantul Dancing Lobster pe 22, 23 și 24 Mai, intrați AICI.

Concert Fado – Rute Soares – Restaurant Dancing Lobster – 11, 12 Aprilie 2019 / 20:30

Pentru prima dată în România va concerta fadista Rute Soares, acompaniată de chitariștii André Silva (Guitarra Portuguesa) și Miguel Costa (Viola de Fado), la restaurantul cu specific portughez, Dancing Lobster.

Pentru detalii despre biletele la recitalurile din zilele de 11 și 12 aprilie, intrați AICI.

Concert Fado – Ana Lains – Restaurant Dancing Lobster – 20, 21 și 22 Martie 2019 / 20:30

Ana Lains, revine în luna martie în România, la restaurantul cu specific portughez, Dancing Lobster, și va cânta acompaniată de chitariștii Luis Coelho (chitară portugheză) și Miguel Costa (chitară clasică). Ana Lains a a împărțit scena cu artiști celebri și a câștigat numeroase competiții internaționale.

Pentru detalii despre biletele la recitalurile de fado pregătite de Restaurantul Dancing Lobster pe 20, 21 și 22 martie, intrați AICI.

Seara de Fado – Carla Pires – Restaurant Dancing Lobster – 21, 22 Februarie 2019 / 20:30

Carla Pires, acompaniată de chitariștii Luis Coelho (Guitarra Portuguesa) și André Santos (Viola de Fado), are pentru prima dată în România un recital de fado pregătit de Restaurantul Dancing Lobster pe 21 si 22 Februarie.

Pentru detalii despre bilete, intrați AICI.

Seara de Fado – Muzică portugheză Ana Margarida – Restaurant Dancing Lobster – 24, 25 Ianuarie 2019 / 20:30

Ana Margarida, acompaniată de chitariștii Bruno Mira (Guitarra Portuguesa) și Andre Santos (Viola de Fado), are pentru prima dată în România un recital de fado pregătit de Restaurantul Dancing Lobster pe 24 si 25 Ianuarie.

Pentru detalii despre bilete, intrați AICI.

Seara de Fado – Muzică portugheză Ana Lains – Restaurant Dancing Lobster – 19, 20 și 21 Decembrie 2018 / 20:30

Fadista Ana Lains, acompaniată de chitariștii Sandro Costa (Guitarra Portuguesa) și Andre Santos (Viola de Fado) pregătesc recitaluri de fado la Restaurantul Dancing Lobster pe 19, 20 și 21 Decembrie.

Pentru detalii despre biletele pentru Joi, 20 Decembrie 2018, intrați AICI.

Concert Mariza la București – 6 Martie 2019

Celebra artistă portugheză, MARIZA concertează din nou la București, în 2019, pe scena Sălii Palatului în data de 6 martie, unde va promova cel mai nou album, selftitled, lansat anul acesta, sub egida Warner Music Portugal!

Pentru detalii despre bilete, intrați AICI.

error: Conținut Protejat !!