În perioada 24-30 iunie 2019 are loc cea de-a 15-a ediție a BIFF la Cinema Muzeul Țăranului, Cinema Elvire Popesco și Grădina cu Filme – Cinema & More a Creart din București.

Cel mai longeviv festival competițional de lungmetraj din București, BIFF continuă tradiția de a arăta publicului cinefil, în premieră în România, unele dintre cele mai așteptate filme recente din întrega lume, cu participarea unor invitați de marcă.

Competiția propune opt filme foarte noi, prezente în mari festivaluri și realizate de cineaști extrem de apreciați – unii consacrați, alții la început de drum. Ele vor fi evaluate de un juriu internațional format din cinci personalități din lumea filmului. În secțiunea Panorama vor fi incluse câteva dintre cele mai titrate filme din ultimul an, ale unor regizori-cult.

În cadrul acestei ediții, iubitorii de limbă portugheză și în același timp pasionații de filme din categoria dramă, pot viziona în data de 28 Iunie la ora 18:00 sau 30 Iunie la ora 17:00, proiecția filmului brazilian Iubire Divină/ Divino Amor, regizat de Gabriel Mascaro.

Pentru detalii despre film și bilete, intrați AICI.

Pagina oficială BIFF se află AICI.

Film Brazilian – BIFF 2019 – Iubire Divină/ Divino Amor – 28 Iunie 18:00/ 30 Iunie 17:00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținut Protejat !!